Silah Nerede Boyanır

23-07-2019 10:15
Silah Nerede Boyanır

Silah Görsellik ve Kaplama Nasıl Yapılır?

 

Günümüzde silah ve silah benzeri pek çok ateşli makineler yüksek düzeyde güvenlik için tercih edilmektedir. Hastane güvenliğinde, alışveriş merkezi güvenliğinde ve hapishane ve karakol gibi pek çok kurum ve kuruluşta ruhsatlı kullanılmaktadır. Ruhsatı olmayan hiç bir silah kullanılamaz kullanılması halinde ise suç teşkil etmektedir.

 

Ruhsatlı satılan bu silahlar ise çoğu kullanıcı tarafından her zaman yanında bulundurması gereken ve özveri ile sahip çıkması gerekebilen bir makinedir. Sürekli taşındığı için de kullanıcı tarafından benimsenmiş ve sürekli bakımı yapılmak istenir. Çoğu zaman zorunlu bakımı yapılsa da bazen kullanan için şahsi bakımı yapma isteği de uyandırabilmektedir. Bu şahsi bakımlar silahın genelde görselliğini ilgilendirmektedir. Bu durumda kullanan kişiler silah için dekorasyon fikirleri ile görsellik oluşturabilmektedir. Yani bu görsellik silahı kaplama ve boyama ile gerçekleşebilir.

 

Silah kaplama işlemleri teknolojik makineler ile gerçekleşirken boyama işlemleri basit olabilmektedir. Genelde silah kaplama işlemlerinde kullanan kişinin isteği doğrultusunda silah, altın kaplama, krom kaplama, nikel kaplama, titanyum kaplama ve gravür işleme gibi çeşitli uygulamalarla kaplanabilmektedir. Bu işlemlerin gerçekleştirileceği mekan olarak da silah sanayisi ya da kaplama işlemlerinin gerçekleştiği firmalar tarafınca gerçekleştirilir.

 

Silah Boyama Nerede Yapılır?

 

Silah boyama işlemleri silah kaplama işlemlerine nazaran çok daha basit uygulanabilen işlemlerdir. Ancak bu basit boyama işlemi etkili olmak zorundadır ayrıca. Silahın düşme, çizilme ve çarpma gibi durumlarında rengini kaybetmemesi gerekir. Bunun için ise silahta kullanılacak boyanın kaliteli olması ve boyama işleminin titizlikle gerçekleşmesi gerekir. Özellikle boyanın zor ulaşabileceği kısımların ise kalem boya ile boyanması daha iyi sonuç verebilir. Silah boyamanın gerçekleştirildiği yerler ise silah satış mağazaları tarafından öğrenebilmek mümkündür.

 

En Kaliteli ve Ucuz Silah Boyalar Nereden Alınır?

 

Silah boyası çeşitleri neredeyse her boyacıda olabileceği gibi en uygun boya çeşitleri ise silah ve tüfek satış mağazalarından bulunabilir. Ayrıca internet aracılığı ile tabanca boyası temin edilebilecek pek çok firma bulunmaktadır. Kullanılan silah için en uygun boya çeşitlerini ise daha önce kullanmış birinden alınacak tavsiyeler ile ya da test edilmiş boya çeşitleri ile almak yararlı olacaktır.

 

Bizim Tavsiyemiz Olan Silah Boyası Ballistoldür.

Ürünü İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.