Online Av Malzemeleri Dünyasına Hoş Geldiniz!

13-12-2019 16:25
Online Av Malzemeleri Dünyasına Hoş Geldiniz!

Avcılıkta Geleneksellik ve Yenilikçilik Bir Arada

Eski çağlarda beslenmek ve hayatta kalmak için yapılan avcılık, insanlığın gelişim süreci içinde spor ve eğlence amaçlı da yapılır oldu.  Kadim zamanların bilgeliğini taşıyan metotlar ve detaylar, ileri teknolojinin dokunuşuyla av malzemelerinde en iyisini meydana getiriyor. Online Av Malzemeleri, avlanmayı daha keyifli hale getiren bu araçları kullanıcıya sunmaktadır.

Kara Avı Malzemeleri

Fişeklikler, tüfek kılıfları, av bıçakları, çakılar, çeşitli kara avı aksesuarları ve tabanca kabzalarında kaliteli seçenekler Online Av Malzemeleri’nde!

Kabzalar, tabancalara tam uyumlu olmanın yanı sıra, sedef kakma, lazer kesim gibi özelliklerle ayrıca gösterişli. Fişeklikler arasında kapaklı, yarma deri, dipçik koruyuculu çeşitler mevcuttur. Kaliteli iç kaplamaya sahip tüfek kılıfları ise, tüfeğe zarar vermeden muhafazayı mümkün kılar.

Av bıçakları el yapımıdır. Bunlarda kemik sap, ağaç sap, plastik sap, geyik boynuz sap gibi alternatifler söz konusu.

Balık Avı Malzemeleri

Yeni başlayanlar için hazır olta setleri, olta makinesi, olta kamışı, suni yem, olta iğnesi, şamandıra, stoper, fırdöndü, klips, misina, çelik beden, kamış tutucu, sazan silikonu, balıkçı çantası, germe/ serpme ağı ve çok daha fazlası Online Av Malzemeleri’nde sizi bekliyor.

Hazır Olta Seti çeşitleri, avlanmayı ve av hazırlığını son derece kolay hale getiren takımlardır. Bu yüzden de özellikle amatör balıkçılar tarafından sıklıkla tercih edilmekte. Set içinde ihtiyaç duyacağınız tüm araç gereci bulabilirsiniz. Kamış, olta makinesi, misina, fırdöndü, iğne, şamandıra, balıkçı makası, kurşun, iğne çıkarıcı, çeşitli yemler, stoper, dip takım ve olta zili gibi araçlar setlerde bir araya geliyor.

Atıcılık, Havalı ve Airsoft

Kategoride okçuluk ve yay ekipmanları, havalı tabanca, havalı tüfek, bilye, saçma, BBs, CO2, green gas, harbi, temizleme ekipmanları, bakım yağı, silah boyası, silah kılıfı, çanta, sıfırlama lazeri ve ekipmanı, trap ekipmanı ve aksesuarları, tabanca şarjörü, el dürbünü, tüfek dürbünü gibi atıcılık ürünleri yer almaktadır.

Kaliteli malzemelerden imal edilen malzemeler, işlevlerini yüksek performansla yerine getiriyor.

Kamp, Outdoor ve Giyim

Outdoor aktivitelerde ihtiyaç duyacağınız kullanışlılığı ve dayanıklılığı sağlayan ürünler parmağınızın ucunda. Kamp çadırları, aydınlatma araçları, Outdoor Giyim ve avcı giyim ürünlerinde beklentileri karşılayan alternatiflere ilgili kategoriden ulaşabilirsiniz.

Kasap Bıçakları ve Ekipmanları

Çelik döner bıçakları, kasap bıçakları ve mutfak bıçakları ile satır çeşitleri, kaliteli çelik materyal ve uygun üretim yöntemiyle Türkiye’de imal edilmektedir. Ürünler boy, üretimde uygulanan ısının derecesi, sertlik ve sap rengi gibi unsurlar üzerinden farklılık arz etmekte.

Çömlek ve Toprak Ürünleri

Onlineavmalzemeleri. com’da, ayrıcalığını doğallıktan alan toprak ürünleri de bulabilirsiniz. Topraktan imal edilmiş kebap testisi, tespih, güveç, kayık tava, yuvarlak tava, dolmalık sarma taşı, küllük, kumbara, su testisi, testi bardağı ve sac tava gibi ürünler, tamamen el emeğiyle ortaya çıkarılır. Şekillendirmede tezgâh veya kalıba basma yöntemi kullanılmaz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.