Havalı Tabanca İle Atış Talimi

30-07-2019 15:49
Havalı Tabanca İle Atış Talimi

Havalı Tabanca İle Atış Talimi

 

Online av malzemeleri satışı gerçekleştiren tüm online platformlarda başta blowback havalı tabanca olmak üzere birçok farklı tabanca seçeneğini değerlendirmek. Ürünler görselleri ve özellikleri ile birlikte potansiyel alıcıların beğenisine sunuluyor. Söz konusu silahlarla atış talimi yapmak da mümkün. Toplam garanti süreleri 2 ile 4 yıl arasında değişen bu ürünler tamamen kaliteli ve dayanıklı malzemelerin bir araya getirilmesiyle üretilmiştir. Silahlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenler online müşteri temsilcilerine istedikleri soruyu yöneltebilir ve ürünler hakkında çok daha detaylı bilgilerin sahibi olabilirler.

 

Türkiye'nin her yerine havalı tabanca gönderimi mevcuttur. Kargo ücretsiz olup tahmini teslimat süresi 3 iş günü içerisinde tamamlanır. İade ve değiştirme hakları ise 14 gün ile sınırlıdır. Ambalaj içeriğinde hem garanti belgesi hem de kullanım ve bakım kılavuzu yer alıyor. Birçok farklı özelliği bünyesinde barındıran bu silahlar kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılıyor.

 

Blowback Havalı Tabancalar ve Ürün Özellikleri

 

İlk seçenekler arasında blowback havalı tabanca ürünleri bulunuyor. Bu silahlar aynı zamanda çok satanlar kategorisinde de yer almaktadır. Sipariş tamamlandığı takdirde kutusunda özel hediyeler de gönderiliyor. Bu özel hediyeler arasında 1 kutu BBs'nin yanı sıra ek olarak 4 adet CO2 tüp de yer alıyor. Ultra ince yapısı sayesinde son derece dekoratif ve zarif görünmektedir. Kompakt yapısı bu silahların çok daha dayanıklı olmasını sağlar. Çevresel şartlara karşı mukavemet güçleri oldukça yüksektir.

 

Özellikle gerçek tabanca tutma hissi verdiği için hem Türkiye'de hem de sayılı dünya ülkelerinde en çok satın alınan havalı tabancaların başında geliyor. Kolay yükleme sistemi sayesinde pratik bir kullanım hacmine sahiptir. Özellikle yarı otomatik silahlardan hoşlananların büyük ilgi gösterdiği bu ürünler toplamda yüzde kırka varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. Gece çekimleri için de kullanılmaya müsait olup fener ve lazer desteğiyle değerlendirilebilir. Kalibre çapı 4.5mm olan bu özel tabancaların gövdesi ise full metal ile kaplıdır. Metal kaplı gövdesi toplamda iki farklı rengi bünyesinde barındırıyor.

 

Namlu ucundaki susturucu yeri istenildiği takdirde kullanılabilir. Toplamda 20 atımlık haznesi mevcuttur. Şarjörün çok daha hızlı çıkarılmasını olanaklı hale getiren bırakma düğmesi bulunuyor.

 

9 Pro Havalı Tabanca ve Öne Çıkan Özellikleri

 

Potansiyel alıcılara sunulan bir diğer havalı tabanca modeli 9 pro adı ile bilinip bu isimle satışa çıkarılıyor. Bu ürünler beğenildiği takdirde ''sepete ekle'' ya da ''hızlı satın al'' kısımlarına tıklanarak siparişler dakikalar içerisinde tamamlanabilir. Anlaşmalı bankaların kartları ile 12 aya varan taksitler yapmak mümkündür.

 

Üretim yeri Tayvan olan bu silahlar ergonomik ve hafif yapıları ile benzerlerinden ayrılıyor. İsteyenler özel taşıma çantalarını da sipariş ederek silahların muhafaza edilmesini kolay hale getirebilir. Tamamen lisanslı olan bu ürünlerin toplam ağırlıkları 530 gram olarak belirtilmiştir. Çelik bilyeli mühimmatı sayesinde darbelere karşı ekstra dirençlidir. Toplam kapasitesi ise 19 kurşun ile sınırlıdır. Tıpkı blowback tabancalarının olduğu gibi bu silahlar da yarı otomatiktir.

 

Havalı Tabancalarda Diğer Seçenekler

 

Havalı tabancalardaki ürün çeşitliliği bu silahlarla sınırlı değil. İsteyenler için kırma namluya sahip, tek atışlı özel silahlar da en uygun fiyatlarla sipariş edilebilir. Bu tabancaların en önemli özelliği hiçbir şekilde geri tepme yapmamasıdır. Kabzası plastik malzemesinden üretilse de son derece sağlam olmasıyla biliniyor. Dürbün kanalı toplamda 11 mm'lik ölçüye sahiptir. Emniyeti manuel olarak ayarlanabilir. Gez kısmı son derece hassas olup hem aşağı yukarı hem de sağa sola rahatlıkla ayarlanabilir. Ürünleri sipariş edenlere hedef kağıtları hediye olarak gönderiliyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.